Členi ČESKÉ ASOCIACE, z.s.

Partneři ČESKÉ ASOCIACE, z.s.

Naši partneři pořádají právě tyto akce

BAREVNÉ BĚHY

Přehled akcí

SPRINT BIKE - poslední prázdninová jízda 2015

30.06.2015 10:09

SPRINT BIKE - poslední prázdninová jízda 2015

V Hradci Králové se děti rozloučily s prázdninami opět ve sportovním duchu

6. ročník dětské akce SPRINT BIKE – Poslední prázdninová jízda 2015 navštívilo 30. 8. téměř 200 dětí s rodiči, aby si užily poslední srpnovou neděli plnou pohybu, zábavy a hlavně na čerstvém vzduchu.

Pod záštitou sportovních firem www.afsz.cz připravil tým KASTY.CZ pro malé i velké již tradiční závod na odrážedlech, koloběžkách a kolech v 7 kategoriích rozdělených podle věku a výkonnosti. Nejvíce dorazilo těch nejmenších do čtyř let, kteří si trasu 100 m projeli s úsměvem na tváři a za podpory maminek a tatínků. Novinkou letošního ročníku byla štafeta rodinných a firemních týmů na koloběžce. Všem dělal předjezdce Jan Hruška, profesionální cyklista. Na každého v cíli čekalo      spoustu dárků od partnerů akce. Letošní ročník se konal na parkovišti obchodního domu HyperTESCO v Březhradě. Prostor byl velkorysý a všichni se mohli dostatečně vyřádit na doprovodných akcích, které si připravili partneři akce.

První závodníci na trať vyrazili v deset hodin a po chvíli všude běhali malí tygříci a pejsci s pomalovanými tvářemi a lítaly vzduchem balónky. Děti si mohly zasportovat v koutku s Decathlonem. Fotily se s maskoty partnerů Veverčákem Čendou. Hasiči a policisté jim ukázali svou techniku a spolu s Besipem jim připomněli formou her pravidla bezpečnosti na silnici. Nechyběla ani klidnější zóna, kde si děti mohly kreslit a odpočinout si.

Sluníčko opravdu pálilo do zad, ale ani to neodradilo naše závodníky počkat si na vyhlášení a stupně vítězů. Tři nejlepší ve všech kategoriích dostali medaile, diplomy a dárky. Ty jim předal 1. zástupce primátora města pan Milan Jaroš, náměstek pro oblast školství, sportu a životního prostředí. Losovala se i tombola o velmi hodnotné ceny s Porsche Hradec Králové a nebylo zapomenuto ani na facebookovou fotosoutěž, kde první cena byla koloběžka od společnosti Decathlon.

6.ročník akce SPRINT BIKE se konal pod záštitou primátora města MUDr. Zdeňka Finka a za podpory města Hradec Králové.

Fotogalerie akce je k dispozici zde!

Velké díky patří všem partnerům akce, kteří spolu s organizátory vytvořili milou atmosféru a podpořili děti a rodiny v aktivním životním stylu.

Děkujeme partnerům akce

Generali, VZP,Rodinné pasy, TESCO, Decathlon, Partners, Bazalka-zdravá jídelna, město Hradec Králové, Topsport, Porsche Hradec Králové, Besip, restaurace Aquarium, SNHK, Policie města Hradec Králové, Hasičský záchranný sbor, Český rozhlas Hradec Králové, rádio Černá hora, Královehradecký kraj, ŽENY s.r.o., Tongo Hradec Králové, Radnice, Kultura Hradec Králové Géčko, Baťa, Akademie šampión, TopGuide.cz, Bilbo-Šmak,Tehnistone, Rebečina křídla, Play Wisely, Baťa, Akademie ŠAMPION.

Charakteristika akce :
Zábavné závody a bohatý program (nejen) pro děti od nejmenších do 11ti let !

Kategorie:

• Odrážedla 1-2 roky / 3-4 roky
  • Kola do 5ti let / 5-7 let / 8-11 let
  • Koloběžky do 5ti let / 5-7 let / 8-11 let

Speciální kategorií jsou 4členné štafety koloběžek pro dospělé ( rodiče, firemní a jiné týmy ).

Účastníci měli možnost zasoutěžit si také s Honzou Hruškou www.janhruska.cz

Pro všechny byl přiravený bohatý doprovodný program:

• informace o bezpečnosti pro cyklisty,
  • dárečky a ceny pro ty nejlepší na stupních vítězů,
  • malování na obličej,
  • sportovní hry a soutěže ( fotbal, golf, hokej, basket ),
  • program realizovaný záchranným sborem, který děti učí základy první pomoci,
  • pravidla pro bezpečný pohyb na silnicích,
  • policie, hasiči a záchranná služba opět připraví pro děti zábavnou prezentaci.

FOTKY Z AKCE NAJDETE ZDE!

Děkujeme partnerům SPRINT BIKE, kteří popořili pohyb a radost dětí v Hradci Králové !

Kontakt na pořadatele akce:

Renata Kašparová / mobil: 776 759 744 /  kasty@kasty.cz

www.afsz.cz, www.sprintbike.cz

Kontaktní formulář

Položky označené hvězdičkou (*) jsou povinné.

Česká asociace, z.s.

Korespondenční adresa: Švehlova 14, 500 02 Hradec Králové